Totaltel logo

Totaltel Távközléstechnika Kft. in English magyarul
Cégünkről Termélek Szolgáltatások Referenciák Partnerek Kapcsolat Letöltések
 

Támogatás és szolgáltatások

Rendszertervezés

A rendszertervezés valamennyi lépését (helyszínbejárás, megvalósíthatóság, részletes hálózat és frekvencia tervezés) elvégezzük. Totaltel-nek van tervezési és engedélyeztetési gyakorlata az egyetlen összeköttetésből, vagy csak néhány szakaszból álló kis magánhálózattól egészen az országos rendszerekig.


Telepítés és üzembe helyezés

A Totaltel Kft felkészült mikrohullámú összeköttetések telepítésére és üzembe helyezésére , valamint integrálásukra más távközlési és IT berendezésekkel.

Kulcsrakész projektek

A Totaltel fővállalkozóként számos kulcsrakész projektet valósított meg, mikrohullámú összeköttetések százaival, beleértve a mikrohullámú hálózattervezést, összeköttetéstervezést, hatósági engedélyek beszerzését, rendszerintegrálást, a távközlő berendezések telepítését, a képzést és dokumentálást. Ezekben a projektekben az infrastruktúra is Totaltel szervezésben készült, beleértve a toronyállítást, a távközlési konténer, vagy helyiség kialakítását, a klímaberendezés, a tűzvédelem, a biztonsági berendezések telepítését is.

Az elmúlt 20 év tapasztalatára építve Totaltel nemcsak a gyártásban, hanem távközlési projektek kulcsrakész kivitelezésében is megbízható partner.

Lap tetejére
Tanácsadás és támogatás

A Totaltel műszaki támogató szolgálatot működtet a Totaltel gyártású berendezésekre.
Tanácsadó szolgálatunk is folyamatosan rendelkezésre áll (24/7).

Fenntartás Magyarországon

A cég Jól-képzett szakemberei készek bármely Totaltel mikrohullámú szakasz megjavítására. Ipari alpinista képzettségüknél fogva magasban is dolgozhatnak.
A Totaltel üzembentartó szolgálat előnyei a következők:
  • 24/7 működés
  • Jól-képzett személyzet
  • Jól képzett mérnöki háttér-támogatás
  • Gyors, helyszíni beavatkozás
Lap tetejére

Képzés és oktatás

Rövid és részletes tanfolyamokat kínálunk a mikrohullámú berendezések telepítése és fenntartása, valamint a Totaltel által szállított felügyeleti rendszer működtetése tárgyában.

Lap tetejére


 

© Totaltel Kft. 2020              Laptérkép    Lap tetejére